TISZTELT PARTNEREK, TISZTELT HITELEZŐK, TISZTELT ÉRDEKLŐDŐK!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Munkatársaink nyári szabadsága miatt az irodánk 2021.08.09-2021.08.23. napjáig zárva tart.

Ezen időszak alatt Kollégáink kizárólag elektronikus úton, valamint az alábbi ügyeleti telefonszámon lesznek elérhetőek.

A kvantal@kvantal.hu központi email címünket folyamatosan figyelemmel követjük.

Központi iroda ügyeleti telefonszámai:
+36-30-647-1960
+36-30-528-8466

Tisztelettel:

Kvantál Kft.

Budapest, 2021.08.06.

Rólunk PDF Nyomtatás E-mail

A Kvantál Gazdasági Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 1994-ben alakult meg, és részben ma is az alapító munkatársak közreműködésével működünk. Ezt megelőzően a Kvantum Bank Rt. keretében végeztük munkánkat. Társaságunk alapítása óta szerepel a Felszámolók Névjegyzékében.

Önálló felszámoló szervezetként több, mint 2.500 ügyben jártunk el, főként felszámolási eljárásban, végelszámolásban és kényszer-végelszámolásban, vagyonrendezési ügyekben, továbbá az utóbbi időben csődeljárásokban. Az egész országra kiterjedő tevékenységünk során jelentős tapasztalatokat szereztünk és különlegesen nehéz ügyek lebonyolításában is részt vettünk, szem előtt tartva a reorganizáció és a munkahelyek megtartásának lehetőségét.

A bíróságok által kijelölt felszámolóként, végelszámolóként, vagyonfelügyelőként vagy megbízás alapján az adott ügyekben gazdasági tanácsadóként eljárva munkánkat, tevékenységünket igyekszünk hivatásként gyakorolni.

Társaságunknak közgazdász, jogász, könyvvizsgáló, felszámolási és vagyonfelügyelői szakképzettségű, valamint pénzügyi és mérnöki felsőfokú szakképzettséggel rendelkező munkatársai vannak, akiknek folyamatosan biztosítjuk magas színvonalú szakmai továbbképzését. Állandó és eseti szerződéses kapcsolatban állunk különleges szakértelmet igénylő ügyekben szakértőkkel, akiknek közreműködését biztosítani tudjuk.

Társaságunk tagja a Felszámolók és Vagyonfelügyelők Országos Egyesületének.